martes, 8 de diciembre de 2009

Aportació a la "Viquipèdia"

Aportació a la Viquipèdia és el treball que vam tenir que fer a TIC.
El treball que vaig realitzar va ser amb les meves companyes: la Roser Gonzàlez, la Míriam Lozano, la Maria Rodríguez, i l'Anna Taberner.

Rumiant de l'aportació que faríem ens vam acabar centrant en Eulàlia Bosch, ja que ens va semblar interessant parlar d'ella ja que acabàvem de llegir el seu llibre "Educació i vida quotidiana" i per altre banda vindria a fer una conferència.

Ens vam posar en marxa, cadascuna de nosaltres ens vam fer un compte per poder-nos registrar i començar a crear la nostre aportació.
La Roser i la Maria van ser les ncarregades de començar i així cadascuna mica en mica vam poder aportar tota la informació sobre l'Eulàlia Bosch que havíem cercat.

Gràcies a la Míriam vam poder centrar-nos en com es creava tot, els índex, les imatges, els links...ja que ens va enviar tota la documentació per poder fer aportacions a la Viquipèdia.

I així vam poder crear una nova documentació que encara era inexistent.
La meva aportació ha sigut positiva, he creat un apartat sencer, el de les seves publicacions, he afegit links i he corregit temes d'estil, a més m'he documentat prou be per poder completar bastant coses en l'apartat de publicacions.
En general ha sigut un bon treball realitzat.

Aquí us deixo la nostre aportació: Eulàia Bosch

No hay comentarios:

Publicar un comentario