jueves, 24 de diciembre de 2009

Reflexió conjunta

Les classes han arribat a la seva fi.
Desprès dels exàmens començarà una nova etapa plena de nous coneixements.
Durant tots aquests dies, setmanes i mesos...hem après moltes coses.

Llenguatge Visual i Plàstic.

Hem après tècniques, utilitzar tot tipus de materials, saber treballar en equip, compartir idees, saber utilitzar eines plàstiques, com treballar amb els nens aquests recursos plàstics. Han sigut coneixements i experiències de treballs fantàstiques. Hem adquirit recursos didàctics per potenciar la percepció estètica, per fomentar el desis de conèixer obres d'art...i així dia rere dia hem anat assolint aquests objectius. Que segur que per un futur les sabrem utilitzar amb els nostres nens i nenes.

Llenguatge musical

Fem música! Quines tardes hem passat aprenent! Hem pres consciència de la importància de l'experiència musical en el creixement global de la persona i de l'infant. Hem apreciat i valorat el sentit lúdic de les activitats musicals per infantil, a més hem après a utilitzar les cançons com a recurs de joc i de desenvolupament de l'infant. Aprendre a escoltar, la importància de l'audició i com a més important de tot gaudir i fer gaudir de la música. Hem començat un camí musical molt important per els nens i nenes, que aprofitarem per utilitzar-ho quan estiguem amb ells a les aules.

Educació Física

Quins reptes hem superat a les classes d'educació física. Vam començar una mica perduts per com anirien les sessions al centre esportiu Hospitalet. Veníem amb la idea de que les activitats serien similars a les de Batxillerat, però tot el contrari. Han sigut sessions molt dinàmiques, amb molta participació de tots els meus companys. Hem après a organitzar classes psicomotrius per a nens i nenes, controlem temes sobre la lateralitat, el temps, l'espai, els jocs... Tota la teoria la hem aplicat a la pràctica, i això ha sigut molt positiu. Una experiència que a nivell pedagògic ens aportarà molt en un futur.

Comunicació oral, escrita i digital

Comunicar-nos és una de les paraules més importants que hem de saber utilitzar quan estem treballant. Amb aquesta assignatura hem après a saber comunicar-nos una mica millor, a utilitzar tècniques per a parlar en públic molt millor, en saber ser un bon comunicador. Totes les pràctiques realitzades ens han ajudat a que cada dia ens sentíssim més segurs amb nosaltres mateixos.

Gestió de la informació i TIC

La meva valoració es troba en l'entrada següent.

Seminari

Un grup fantàstic ens vam començar a conèixer...les activitats, les nostres aportacions, les nostres recerques sobre notícies, articles, treballs...
Hem treballat molt en les sessions de seminari, i com a primer eina sempre hem utilitzat la comunicació per poder expressar el que sentíem en tot moment. Coses positives i negatives ens han passat, que ens han ensenyat a aprendre, ja que dels errors aprenem molt, i les coses positives les aprofitem per altres moments. Han sigut dies intensos, amb molta informació que dir en cada sessió, crec que cadascú hem aprés competències, valoracions, punts de vista que tindrem en compte per un altre seminari

Tornaré aviat!
Bon Nadal

No hay comentarios:

Publicar un comentario