sábado, 28 de noviembre de 2009

Auditori

Setmana extraordinària
20 - Novembre - 2009
Divendres

L'últim dia com a sortida educativa vam anar a l'Auditori.
La sortida va consistir en tres activitats.

1 - Visita guiada per el museu dels instruments, on vam poder veure instruments de diferents continents, i un espai dedicat a poder tocar-los

2 - Veure i escoltar el concert per a nens de 2 anys de "Corda i descorda"

3 - Conferència on ens van explicar com funcionava el servei pedagògic, i quins recursos utilitzaven per a les activitats de les escoles.

"Corda i descorda" va ser el punt clau d'aquesta sortida, és un concert on els protagonistes descobreixen les diferents sonoritats dels instruments de corda mitjançant la música, la màgia, la comicitat i la imaginació. Durant el concert vam poder sentir un repertori variat que englobava des de les cançons tradicionals catalanes al blues passant per grans pilars de la música clàssica com Mozart, Shubert, Brahms i Bartók."

Va ser una experiència molt bona, tot i que jo ja havia experimentat aquesta sortida amb nens de 2 anys a la meva llar d'infants, encara que aquesta va ser sense nens la vaig poder gaudir igual que l'anterior.
Els nens tenen l'oportunitat de veure un concert, amb instruments tocant a prop seu, experimentar la música des d'altre punt de vista. Ho poden viure en primera persona. I quina millor manera de veureu-ho com aquests oportunitat que ens ofereix l'auditori.


No hay comentarios:

Publicar un comentario