domingo, 15 de noviembre de 2009

Google docs

El dimecres, a classe de Gestió de la informació i TIC vam realitzar una activitat en grup per treballar el Google docs. Els components del meu grup van ser: la Roser Gonzàlez, la Maria Rodríguez, la Sílvia Sánchez i la Georgina Salmeron.

La pràctica va consitir en:

Document de text
La Roser va crear un document de text que posteriorment va compartir amb nosaltres, convidant-nos per a que l'obríssim i aportéssim informació sobre el tema que havia creat: "Els racons a l'aula d'infantil". Quan modificàvem alguna cosa o aportàvem informació es guardava automàticament i ens sortien els canvis.

Presentació
La Sílvia, seguidament d'haver fet la pràctica amb document de text, va crear una presentació amb un títol de: "Els racons" i la va compartir amb els membres del nostre grup, podíem modificar i crear i a totes ens sortien els canvis. A més a la part dreta teníem l'opció d'iniciar com un xat entre els ordinador per poder anar parlant del que volíem canviar o afegir a la presentació.
Presentació que vam realitzar:




Formulari
La Georgina va crear un formulari amb preguntes d'una "llibreta diària", totes en un ordinador vam crear les preguntes i les aportacions que hauria de tenir una llibreta diària. Quan vam acabar de realitzar el formulari el vam enviar per e-mail, i cada una de nosaltres vam poder contestar a les preguntes que seguidament es veien contestades en un full de càlcul.






Google docs m'ha semblat una eina molt profitosa per a quan treballem conjuntament, una eina semblant al wiki, però en aquest cas amb l'opció de poder fer presentacions o fulls de càlcul.
Amb aquesta manera tots disposem d'un únic arxiu i no hem d'estar enviant e-mails quan fem canvis o aportacions amb el que estiguem treballant.
Com els canvis es guarden automàticament la resta pot veure en tot moment el que va variant del treball.
Les presentacions també són molt útils ja que t'aporten un xat en el que pots anar parlant de com anar fent la presentació.
Això de treballar cadascú per separat s'ha acabat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario